ulinek77 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Karkówka z pierzynką Karkówkę pokroić na grubsze plastry, przyprawić vegetą, pieprzem, solą. Nasmarować oliwą i tak przygotowane mięso pozostawić na noc w lodówce. Na drugi dzień posiekać cebulę w kostkę i wymieszać z majonezem. Mięso poukładać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia (nie smarujemy tłuszczem), na mięso ( po środku) uklepać cebulę z majonezem. Piec w temp. 160 – 180 stopni C, aż cebula się zarumieni ( ok.45 min.) Podawać gorące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.