ina12 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 25 dag filetów śledziowych 3-4 winne jablka 2 cebule pęczek szczypiorku 2 łyżki cukru olej, sok z cytryny, sól, pieprz Obrane jabłka pokroić na kawałki i skropić z sokiem z cytryny, przełożyć do garnka, dodać cukier i udusić. Gdy się rozgotują, ostudzić, dodać drobniutko pokrojoną cebulę, posiekany szczypiorek, przyprawić solą i pieprzem. Ułożone na półmisku filety śledziowe pokryć masą jabłkową, polać olejem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.