wiola344 Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witaj klamerko widze że u ciebie to jest duzo modyfikacji,"ale jak masz groszkomaniaka to zachęcam do spróbowania napewno mu posmakuja", ja tak nie próbowałam bo mój mąż nie zbyt lubi wynalazki hihihi :wink: ,ale może kiedyś spróbuje :roll: Zuziorku widze że i ty zrobiłaś mała zmiane ,ale ciesze się że mimo tego smakują ,zawsze można coś dodac lub coś ująć :) Pozdrawiam. Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 muszę szybko zrobić jakiś obiad więc zobaczymy jak smakują placki według tego przepisiku;D doczekać się nie mogę efektów;D dam znac jak smakowały;D pozdrawiam:) Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 pycha!!!!! polecam :P poprostu brak mi słów :P Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witaj Marysiu dziękuje za opinie i ciesze sie że tak bardzo smakowały, mojej rodzinie tez bardzo smakują i robie je dość często :P Cytuj
lima Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Takich placków jeszcze nie jadlam. Wypróbuję i dam znać jak smakowały. Cytuj
Jolanta Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wiola czy mozesz napisac co dodajesz do startych ziemniakow bo ja sie gubie w tym przepisie :grin: Czy dajesz rowniez mleko?A jezeli tak czy to nie bedzie za rzadkie?Sory za tak glupie pytania ale bym chciala sprobowac tych plackow bo dziewczyny tak je zachwalaja.Pozdrawiam :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 tak dodaje mleko i wcale nie jest za rzadkie ,wiec pokolei : do startych ziemniaków dodaje groszek, kiełbase pokrojoną , jajka ,cebulę,sól,pieprz,mąka i proszek i na koniec mleko i wszystko wymieszac jesli by było za rzadkie to wtedy dosypiesz troche mąki albo odwrotnie jak by było za gęste dolejesz mleka ale powinno być akurat,powodzenia Cytuj
lima Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dzisiaj były placki na obiad ;) polecam. Pycha :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi