Dorota Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzięki Basiu za podpowiedź, też tak zrobię :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam, ciasto upieczone, a prezentowało się tak: Iwonko dziękuję za przepis, Basiu dziękuję za poradę, też tak zrobiłam jak radziłaś :) Ciasto pycha, gorąco polecam :grin: Cytuj
basga Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja zrobiłam w wersji śliwkowej a cukru dałam 25 dkg i jest pyszny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.