Marcin Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 To oszustwo. Sam dostałem to już z 10 razy. Często z innymi imionami i wiekiem - to jakiś wzór, który ktoś raz na jakiś czas puszcza w świat. Poczytajcie jeszcze tutaj do czego to może służyć: https://www.webowe.pl/lancuszki-nie-szczescia/ Polskieserce.pl zostało wykorzystane po to, aby zwiększyć prawdopodobność tego listu. Cytuj
bernadettt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Tak ja też dostałam identyczny list na gg,jedynie imię dziecka było zmienione.Totalna ściema!!! Cytuj
iwona30 Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Wiecie co to musi być jakiś człowiek bez duszy i serca żeby pisać takie listy to jest szczyt wszystkiego, bo jakby przeżył jakąś tragedię w rodzinie to by takich bzdur nie pisał.Zwyrodnialec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi