Domi Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 1 duża pierś z kurczaka 20dag pieczarek 2 cebule CIASTO: 4 całe jajka 4 łyżki mąki pszennej lub sosu sojowego 2łyżki oleju 3 - 5 łyżek mąki ziemniaczanej zagnieśc ciasto, na rozwałkowane wykładać mięso i pieczarki, formowac placki i smażyć na patelni. Ja pieczarki i cebule podduszam na oleju lub maśle i dopiero takie układam na ciasto, i dopiero smażę SMACZNEGO Cytuj
agnieszka Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Ciekawi mnie ten przepis...ale cos mi tu nie pasuje....mąka pszenna lub sos sojowy>mysle ze gdzies niechcący zrobiłaś błąd.Jesli mozesz to przeanalizuj to jeszcze raz...bo chciałabym to wyprobować.Nie chciałabym poniesć klęski :) Dziekuje z góry i pozdrawiam. Cytuj
Domi Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ciekawi mnie ten przepis...ale cos mi tu nie pasuje....mąka pszenna lub sos sojowy>mysle ze gdzies niechcący zrobiłaś błąd.Jesli mozesz to przeanalizuj to jeszcze raz...bo chciałabym to wyprobować.Nie chciałabym poniesć klęski :? Dziekuje z góry i pozdrawiam. Dzięki za uwagę - sytuacja wygląda następująco - chodzi nie o mąkę pszenna a ziemniaczaną oraz do mąki można należy dodać 4 łyżki magi lub sosu sojowego czyli CIASTO: 4 całe jajka 4 łyżki mąki ziemniaczanej 4 łyżki magi lub sosu sojowego 2 łyżki oleju pozdrawiam i smacznego ;-) Cytuj
agnieszka Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 tak tez myslałam...dzieki serdeczne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi