Tomek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zastanawiam się co ugotować, ale nic nie przychozi mi do głowy. :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ja bym się ucieszyła jak by syn podał to https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=4731&hl= ale może inni zaproponują coś innego Kolega prosi o pomoc! Poradźcie co robicie, albo co Wy byście chciały zjeść :wink: Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Osobiście to nie jestem wymagająca i ucieszyłaby mnie np.kawa zrobiona i podana przez dziecko no ale to zależy,w jakim wieku jest dziecko. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Chłopak chce zrobić Mamie obiadek , podwieczorek tylko nie ma pomysłu . :wink: Jest gorąco to niech nie siedzi całego dnia przy garach tylko z Mamą. :wink: Szybko , smacznie i niecodziennie :wink: Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Na sniadanie moze szybkie grzanki z weka,czy bulki. Kromki moczyc w jajku roztrzepanym z mlekiem i smazyc na rozgrzanym oleju Na podwieczorek lekki deser z galaretki Proste i szybkie. Niestety,nie mam pomyslu na obiad :wink: Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Wpadlo mi do glowy spaghetti :wink: Cytuj
Novinha Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Na pewno coś co zawsze wychodzi :] Spaghetti to super pomysł, bo można zrobić z ulubionymi dodatkami Mamy. Jako przystawkę można podać https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=4781&hl=. Na deser polecam torcik z https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=4577&hl= (ostatnio robiłam malutki 'biszkopt' z połowy składników na małej blasze na torcik dla teściowej i wyszedł fajnie). Powodzenia! Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 a ja myśle, że mama ucieszy się ze wszystkiego. Może być to proste i pospolite, ale najważniejsze ze przygotowane przez syna. Na śniadanko możesz zrobić np zwykłe- niezwykłe kanapeczki: sałata, jakaś wędlina, ogórek, pomidor, rzodkiewka, może ser, albo paste z twarogu szczypiorku, rzodkiewki ze śmietanką. Na obiad np zwykły polski schabowy z ziemniakami z mizerią lub sałatą z pomidorem i śmietaną. Deser to mogą być np lody z owwocami. Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Na pewno mama ucieszy się ze wszystkiego, co zrobi dla niej jej kochana pociecha :wink: Ja proponuję na deser zrobić coś takiego: Andruta z pyszną masą, Kuleczki Rafaello lub Kasztanki :wink: Cytuj
Tomek Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Więc na obiad gotje spghetti z jakimś "fix knorr" i na deser coś podobnego do biszkopta z "lekkim deserem" :sad: Cytuj
basga Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Trzymam kciuki i koniecznie daj znać,jak poszło! Cytuj
Tomek Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Spaghetti wyszło dość smaczne chcaż mięso było trochę słabo zmielone.Lekki deser był pyszny. Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Na pewno Mama byla zadowolona z niespodzianki :sad: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi