Gość Żabka1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie :shock: forum śledzę już jakiś czas, ale postanowiłam się w końcu zarejestrować Lubię bardzo gotować a w szczególności piec słodkie rzeczy, ponieważ mam trójkę łasuchów w domu :wink: . Oprócz spędzania czasu w kuchni mam ta grze małe hobby moje dwa freciaki, dla których muszę również przygotowywać specjalne jedzonko :wink: . Tak wiedz połączyłam pasje gotowania z moimi ukochanymi zwierzątkami :shock: . To by było na tyle w skrócie o mnie :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj Żabko :wink: Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Na naszym forum znajdziesz wiele ciekawych przepisów na przeróżne smakołyki i nie tylko. Mam nadzieję, że będzie Ci z nami tutaj dobrze :wink: Serdecznie pozdrawiam :wink: Cytuj
basga Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj Żabko-łasuchu na naszym forum. Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam Ciebie na forum Żabko1 :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 :wink: I ja ciebie witam żabko1 :wink: na naszym smacznym forum :wink: :shock: Cytuj
Gość SUZANA Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj ŻABKO miło, że dołączyłaś do nas :wink: :wink: Cytuj
mac51 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj wśród Smaczniaków Zabko1 :wink: A ponieważ lubisz słodkie rzeczy,to dla Ciebie na przywitanie :wink: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Gość Żabka1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie :shock: Postaram się nie tylko próbować przepisów i wystawiać opinie :wink: ale również dzielić się własnym doświadczeniem :wink: w szczególności w rzeczach słodkich :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ja też przyłączam się do powitań Żabko,myślę że znajdziesz tu dla siebie niejeden smakołyk i podzielisz się z nami swoimi przepisami. Dla przyjaciół ,,smakowiczów ,,jestem Ela. Cytuj
irka55 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj żabko i czuj się wśród Nas jak w domku :wink: :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 I ja witam Ciebie Żabko bardzo serdecznie wśród nas. Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zabka dla Zabki :wink: Witaj! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi