renik Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja robię równie smaczne pieczarki, ale troszkę inaczej.Odcinam trzonki i drobno kroję, potem przesmażam je z cebulką(również drobniutko pokrojoną) i przyprawiam do smaku solą i pieprzem. Kapelusze natomiast obsypuje delikatnie czerwonym delikatem, maczam w rozkłóconym jajku i panieruję w bułce tartej. Smażę je na oleju na złoty kolor i układam na talerzu do góry nogami, aby się odsączyły z tłuszczu.Po wystudzeniu układam na półmisku i środeczki napełniam farszem. Uwierzcie,że są wspaniałe i dekoracyjne :) Cytuj
tess Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja pieczarkami usmazonymi z cebulką nadziewam malutkie bułeczki po uprzednim ich wydrążeniu,miejsce po wyciętej gorze bułki posypuję serem i wszystkie zapiekam w piekarniku.Fajne jedzonko polecam młodzieży bo łatwe w wykonaniu.Tesa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.