Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robię równie smaczne pieczarki, ale troszkę inaczej.Odcinam trzonki i drobno kroję, potem przesmażam je z cebulką(również drobniutko pokrojoną) i przyprawiam do smaku solą i pieprzem. Kapelusze natomiast obsypuje delikatnie czerwonym delikatem, maczam w rozkłóconym jajku i panieruję w bułce tartej. Smażę je na oleju na złoty kolor i układam na talerzu do góry nogami, aby się odsączyły z tłuszczu.Po wystudzeniu układam na półmisku i środeczki napełniam farszem. Uwierzcie,że są wspaniałe i dekoracyjne :)

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja pieczarkami usmazonymi z cebulką nadziewam malutkie bułeczki po uprzednim ich wydrążeniu,miejsce po wyciętej gorze bułki posypuję serem i wszystkie zapiekam w piekarniku.Fajne jedzonko polecam młodzieży bo łatwe w wykonaniu.Tesa

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.