Christina Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaglądalam na forum smaczny.pl już od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam zarejestrować się. Bardzo lubię dobre jedzenie i wiele osób twierdzi, że umiem przyrządzić pyszności (ale smak jest sprawą gustu :sad: ) Chętnie podzielę się swoimi przepisami i skorzystam z już zamieszczonych. Coś więcej o sobie, napiszę innym razem. Pozdrawiam wszystkich łasuchów :roll: Christina Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam Ciebie cieplutko na forum Christino :sad: Cytuj
irka55 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Ja również WITAM Cię serdecznie !!!! Cytuj
mac51 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witaj Christina :sad: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witamy Cię Christina na naszym forum :roll: Fajnie, ze do nas dołączyłaś. Mam nadzieję, że nasze przepisy przypadną Ci do gustu. Z niecierpliwością czekamy również na Twoje inspiracje kulinarne :sad: Pozdrawiam :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam Cię Christino, wspaniale że się zarejestrowałaś i że jesteś już razem z nami. Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witaj Christino cieszymy się że jednak postanowiłaś zostać smaczną forumowiczką :sad: Cytuj
wiola344 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 :razz: :razz: Witam cię Christino cieplutko i smacznie :sad: :roll: ciesze się że dołączyłaś do nas :razz: Cytuj
Christina Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie :sad: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Iwona Piw. Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witaj Christino na forum ,ja też jestem tu nowa ,poza tym mieszkamy niedaleko siebie , dlatego jestmi tak milo ciebie powitać. Cytuj
Christina Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Mój ukochany mężczyzna ma rodzinkę w Gorze Kalwarii (na ul. Skierniewickiej). Ciekawe, czy robicie czasem jakieś spotkanka, w gronie forumowiczów z okolicy... Byłoby sympatycznie spotkać się na żywo i pogadać - nie tylko o jedzeniu :sad: Pooglądam sobie profile użytkowników i zobaczę, ile jest osób z centralnej Polski :roll: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi