apsik Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Dzisiaj dzień matki więc piszcie mamusie jakie niespodzianki zgotowały Wam wasze pociechy.Umnie oczywiście życzenia,laurki ,ale starszy syn stwierdził mądrze że mamę trzeba kochać i szanować nietylko w ten dzień,ale wyręczają mnie jak mogą. Cytuj
Miuriel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Gratuluje dzieci apsik! Ja dostałam bukiecik i wierszyk. Synek może nie do końca kuma o co chodzi bo ma dopiero dwa lata, ale tatuś się spisał. :sad: Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę pociechy z dzieci, a teraz już zmykam na świetlicę, zobaczymy co sołtys przygotował mamuśkom. Cytuj
basga Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ja dostałam czekoladki no i życzonka...też pozdrawiam wszystkie mamuśki. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Moi synowie z narzeczonymi przygotowali obiadek, a na kolacje bedzie a la calzone. Winko czerwone i bomboniera. Ja serwuje oszukańca z truskawkami. :sad: Gorące życzenia wszystkim Mamuśkom. Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 U mnie były kwiatki i leniuchowanie przez cały dzień. Tata się wykazał więc mamusia była szczęśliwa; Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi