zuziorek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Jolanto ciasto rewelka, juz poszło w obieg... :P Nie spodziewałam się, że przez noc ciastka tak nasiąkły i nie było problemów z krojeniem. Strasznie słodkie, ale do kawki idealne. Cytuj
Jolanta Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To racja ciasto jest slodkie ale jak ja pije goszka kawusie to idealne.Ciesze sie ze poszlo dalej i wam smakowalo :P Cytuj
Ania83 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Pyszne ciasteczko ;) znika w błyskawicznym tempie. :) Cytuj
Jolanta Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Aniu masz racje bo moje lasuchy jek sie dosiada to w blyskawicznym tempie znika.Polecam tez moja Krowke musisz koniecznicznie sprobowac ;) .Pozdrawiam :) Cytuj
Dora35 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wczoraj robiłam to ciasto pyszne wszystkim bardzo smakowało oto mój 3 bit Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dora ale sliczny ten 3 bit i jeszcze ta wisienka fajnie wyglada :P . Ciesze sie ze smakowalo :P .Pozdrowionka Cytuj
apsik Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ciacho jest rewelacyjne,zrobiłam dzieciom które gościłam u siebie we wakacje-chciały coś słodkiego to zasłodziły się szybko. Posmakowały i na drugi dzień wołały drugiego takiego samego ciasta. Stawiam oczywiście 5 i polecam jeżeli ktoś jeszcze nie robił. Raz kiedyś można zaszaleć i póżniej cały tydzień zrzucać kalorie ;) Cytuj
Jolanta Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Elu dziekuje ci za piatke ;) . i ciesze sie ,ze dzieciaczki mialy frajde dla brzuszka a co do kalorii no to trzeba sie napracowac ,zeby je zrzucic :D .Pozdrawiam. Cytuj
klaudus69 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 zrobilam w piatek 3bita i dzis juz nie ma nawet kawalka :eek: wszyscy sie zajadali i juz mam zamowienie na nastepny weekend :eek: Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Klaudus69 tak sie ciesze ze ciacho smakowalo :eek: .Powiem szczerze,ze moje lakomczuchy by jadly codziennie to ciasto ha ha ha.Wlasnie tydzien temu tez je robilam no i rowniez znilko szybko :eek: .To jest nasze naj naj.Pozdrawiam :P . Cytuj
Ania_Dar Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 ciasto przepyszne, zrobiłam je raz, i znów się skuszę, mam nadzieję, że na przyjęciu znajdzie amatorów takich jak ja :( Cytuj
Gość nevanda Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Moje ukochane ciasto! A mój mężczyzna wręcz za nim przepada :( Ja mieszam budyń z większą ilością masła, dzięki temu wychodzi bardziej kremowy. I stosuję gotową masę krówkową dla oszczędzenia czasu :( Robiłam ten deser już wiele razy i mam mądrą radę dla tych, co nie przepadają za za-słodkościami. Niczego nie dosładzam. Budyń kupuję niesłodzony i nie słodzę śmietany, tylko do smaku dodaję cukier waniliowy (używam zwykłej 36, bądź 30% kremówki). Same herbatniki i karmel są same w sobie wystarczająco słodkie. Ale to już oczywiście wedle uznania :( Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi