zuziorek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Posłużyłam się pomysłem Beatuska https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...1&hl=krówka i wyszło mi super cicho. Pierwsze, które zeszło w zastraszająco szybkim tempie: Biszkopt z 4 jaj Truskawki Masa śmietanowa : 0,5l kremówki ubić z cukrem waniliowym i dwoma śmietan fixami Bezy Masa krówkowa : ja zrobiłam 20dkg krówek rozpuściłam w połowie kostki masła Polecam! Cytuj
Jolanta Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zuziorku mysle ze biszkopt pieklas razem z truskawkami? Bardzo smacznie wyglada to ciacho!!Ze wzgledu na to ze biszkopt jest lekkim ciastem czy owoce nie opadna na dol? Jak masz sposop to prosze o podpowiedz.Pozdrawiam :sad: [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
elmo_23 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Jolu te truskawki wyglądają raczej na surowe. Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Elmo ma rację, truskawki ułożone są na upieczonym biszkopcie. Cytuj
zuziorek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 na wzór przepisu zrobiłam inna wersję: biszkopt, brzoskwinie, krem karpatkowy, bezy i gotowa masa karmelowa. Ciasto robi sie w mig bo oprócz biszkoptu wszystko to półprodukty.. Cytuj
baśka96 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Zuziorku, ciasto prezentuje sie pięknie, gratuluję pomysłu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi