Justyna.K Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witam.Kuzynka wczoraj zarejestrowała się na smacznym.W użytkownikach jest jako Dana B ale ma problem z wejściem na stronę smacznego tzn z zalogowaniem się .Proszę o pomoc w tym kierunku. :sad: Czy może ona się jeszcze raz zalogować z tym samym adresem meilowym????? Bardzo zależy jej na tym forum Cytuj
Marcin Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witaj, Już rano zmieniłem Danie login na DanaB (bez spacji) i wysłałem informację o tym. Powinna się ona zalogować używając tego właśnie loginu i hasła podanego podczas rejestracji. Jeżeli nie zna hasła należy skorzystać z formularza przypominania hasła. Dwa razy na ten sam email nie można się zarejestrować - ale myślę, że teraz już Dana da sobie radę. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Justyna.K Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Stokrotne dzięki :cry: Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zauważyłam,że nie wyświetlają mi się NOWE POSTY jak klikam,by je przeczytać i nie wiem,czym to jest spowodowane ?Tzn.nie wyświetlają sie wszystkie nowe od ostatniej wizyty ,więc jeśli komuś nie odpowiedziałam to sorki! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Basiu chyba nikt nie pisze , ja też zmykam spać rano do pracy :razz: Pozdrawiam i życzę dobrej nocy Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Basqa - rozumiem, że chodzi Ci o stronę, która pojawia się po kliknięciu w "Zobacz nowe posty" u góry strony? Czy pojawia Ci się lista tematów i po kliknięciu w nie już nie wyświetla się temat? Jeżeli tak to prześlij mi na PW linka do takiej strony, która wyświetla się po kliknięciu w temat. Generalnie potrzebuję więcej informacji (dokładniejszych), ponieważ u mnie ta opcja działa dobrze. Pozdrawiam Marcin Cytuj
basga Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ha..otóż to jest tak-po kliknięciu w NOWE POSTY otwiera sie strona ze spisem tych nowych postow i normalnie każdy mogę przeczytać.Jednak gdy potem wracam do STRONY GŁÓWNEJ to widzę ,że jest odpowiedż na jakiś post,który nie był wyświetlony w spisie nowych postów.Dodam,że nie jest to post sprzed np.1 minutki tylko sprzed np.godziny. Nie wiem,czy nie zagmatwałam. :razz: Cytuj
mac51 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Basia K napisała na SB... (Dzisiaj, 11:14) Basia K -- Jeśli ktoś będzie tak dobry,to proszę na maila,priva lub normalnie w poście na forum,bo nie będę mogła czytac na bieżąco(praca),a nie wiem,czy da się tu w ShoutBox odczytac wiadomosci sprzed kilku godzin (Dzisiaj, 11:11) Basia K -- Spróbuję tu napisac.Wróciłam po dłuższej awarii komputera.Wchodzę na naszą stronę bez problemu,mogę się zalogowac,czytac...Jednak,gdy chcę odpowiedziec na temat czy napisac prywatną wiadomośc-wywala mnie całkowicie z internetu...Może mi ktoś pomóc? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi