Majeczka_14 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ta pizza wygląda strasznie apetycznie! Dzięki Grumko, świetny przepis, ale teraz mam dylemat którą pizzę upiec - Barbecue Chicken czy z płatków kukurydzianych?? Cytuj
grumko Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Majeczka_14: ciśnie mi się na usta tylko jedna podpowiedź: wypróbuj i to i to :grin: Cytuj
annu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zrobiłam wczoraj dziecku na sniadanie, byla zachwycona i pizza znikala w oczach, oczywiscie troszke jej pomoglam :grin: Dziekujemy za super przepis Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 :wink: Witaj grumko wczoraj miałam robić białą kiełbaske po celestyńsku ale zrobiłam pizze ,w ostatniej chwili okazało się że niemam pomidora i mam zamało sera ale ja jestem smakoszem pizzy i musiała byc, więc była bez pomidora i z dodatkim topionego serka (trochę się rozpuścił) i bardzo obficie polana ketchupem i musze przyznać że była równie pyszna jak pierwotna wersja POLECAM SPRÓBOWAĆ ,no i jest nowy sposób na pizze z płatków. :grin: :razz: Cytuj
Doris Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiola334, własnie tak czytając o tym daniu zastanawiałam się, czy obejdzie się bez pomidora bo mój maż nie lubi pomidorów. I jak przeczytałam Twojego posta, odetchnęłam z ulgą. :grin: Jutro będzie na śniadanie. :wink:) Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 :wink: :grin: Witaj Doris to był mój eksperyment tak bardzo chciało mi sie pizzy że musiałam ją zrobic ale warto było ja osobiście polecam :razz: :razz: Cytuj
Doris Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Właśnie zjedlismy. :wink: Bardzo smaczne danie, dzięki za super przepis! :grin: Oczywiście chyba nie muszę nawet pisać, że dostajesz ode mnie pięć gwiazdek. :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A to jajko wcześniej roztrzepać czy po prostu wybić ze skorupek jak sadzone. Cytuj
Doris Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja je wcześniej w talerzyku roztrzepałam widelcem. :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dzieki serdeczne za odpowiedź. Cytuj
Doris Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nie ma za co. :wink: Daj znać, jak wyszło. :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wyszło super tylko nie miałam pomidora ale i tak była smaczna. Cytuj
agnes89 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Naprawdę bardzo szybkie i smaczne danie :razz: Miałam zrobić zdjęcie, ale byłam tak głodna, że zjadłam je zaraz po przyrządzeniu. :mrgreen: Nigdy takie połączenie płatków kukurydzianych z kiełbasą i serem nie przyszłoby mi do głowy, a tu taka pychota. Polecam wyprobować wszystkim, a za przepis daję 5 gwiazdek :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi