iwona30 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Pieczemy biszkopt z 4 jaj. Masa: 3 jogurty po 500 gram lub 4 po 400 gram naturalne albo owocowe ale bz owoców wśrodku (np: Jogobelli albo Bakoma) 4 galaretki owocowe Jogurt schłodzić w lodówce, 2 galaretki rozpuścić w 1 szkl. wody i wlać przestudzone do jogurtów i jak zacznie gęstnieć wylać na wcześniej upieczony biszkopt na jogurty można dać brzoskwinie z puszki, ananasy albo truskawki kto co woli i zalać 2 - iema galaretkami rozpuszczonymi w 1/2 litra wody i odstawić do lodówki.Smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.