iwona30 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dziewczyny co będziecie jutro piec albo gotować dla waszych pociech. Podzielcie się waszymi pomysłami. Ja tyle wiem że bedę piekła ciasteczka śmietankowe a może eklerki i tyle nie mam pomysłu :cry: :razz: co zrobić na obiad . :cry: :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Moje dzieci zrobiły mi niespodziankę robiąc A la Calzone, więc tak pomyślałam że też powinnam coś nowego zrobić. :cry: Tak sobie pomyślałam że nie robiłam jeszcze sernika z jogurtów i właśnie biorę się do pracy. Aż się boję czy mi wyjdzie, ale czytając Wasze posty jestem dobrej myśli :cry: O efektach poiformuje Cytuj
iwona30 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Koniecznie musisz sie podzielić jak ci wyszedł bo ja go też nie robiłam a mam ochotę go zrobić. Cytuj
apsik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja zrobię moim dzieciom jak przyjdą ze szkoły sałatkę owocową i lody z polewą truskawkową i bitą śmietaną. Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja też zrobiłam lody właśnie się mrożą. Cytuj
basga Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Właśnie zrobiłam PYSZOTKĘ z przepisu Apsik i będę teraz robić czerwone pierogi/jak się udadzą to zdradzę przepis/ :cry: Cytuj
apsik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Koniecznie daj znać Basiu jak się udała. :cry: Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja właśnie skończyłam swoje wypieki ciasteczka śmietankowe, rogaliki i gofry z bitą śmietaną. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Iwonko rób , aż jestem zła że tak zwlekałam żeby go zrobić. :cry: Bez obawy , palce lizać :cry: :razz: :razz: Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi