Gość wenezuela Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Pojawiłam się u Was może na chwilę a może na dłużej. Poszukuję jakiejś osoby z małopolski może z Krakowa, która potrafi udzielić profesjonalnego instruktażu przyrządzania Kebaba oraz obsługi tego urządzenia.Może jakiś pracownik takiego lokalu. Za przeszkolenie oczywiście zapłacę :cry: Zainteresowanych proszę o kontakt na gg 9740057 Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 :cry: Witaj Wenezuela wśród nas nie ładnie ta sztybko uciekać jest tu tyle wspaniałości że musisz zostać z nami.Pozdrawiam :cry: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo...ja nie wiem jak zrobić kebab,ale witam Ciebie na forum,cieszę się,że do nas dołączyłaś :cry: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo ! Nie bądź taka zostań z nami :cry: Cytuj
Gość wenezuela Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dziękuję za miłe powitanie. Widzę,że macie tutaj dużo świetnych przepisów. Bardzo lubię gotować i piec, więc myślę,że wypróbuję Wasze przepisy i uraczę Was moimi, bo też mam kilka świetnych i sprawdzonych przepisów. Cytuj
basga Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja też witam Cię bardzo serdecznie i choć jestem z Krakowa to niestety,nie umiem przyrządzać tej potrawy. Cytuj
mac51 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nie bądż taka... zostań z nami :cry: Powtarzam za Katarzyną :cry: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo :cry: Mam nadzieję, że zabawisz u nas na dłużej, a przekonają Cię do tego nasze ciekawe i smaczne przepisy :cry: Miło nam będzie, jak i Ty podzielisz się z nami Twoimi przepisami - z góry dziękuję :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Helka Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja rowniez witam Cie Wenezuelo! Zostan tu dluzej bo naprawde warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi