Gość wenezuela Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Pojawiłam się u Was może na chwilę a może na dłużej. Poszukuję jakiejś osoby z małopolski może z Krakowa, która potrafi udzielić profesjonalnego instruktażu przyrządzania Kebaba oraz obsługi tego urządzenia.Może jakiś pracownik takiego lokalu. Za przeszkolenie oczywiście zapłacę :cry: Zainteresowanych proszę o kontakt na gg 9740057 Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 :cry: Witaj Wenezuela wśród nas nie ładnie ta sztybko uciekać jest tu tyle wspaniałości że musisz zostać z nami.Pozdrawiam :cry: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo...ja nie wiem jak zrobić kebab,ale witam Ciebie na forum,cieszę się,że do nas dołączyłaś :cry: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo ! Nie bądź taka zostań z nami :cry: Cytuj
Gość wenezuela Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dziękuję za miłe powitanie. Widzę,że macie tutaj dużo świetnych przepisów. Bardzo lubię gotować i piec, więc myślę,że wypróbuję Wasze przepisy i uraczę Was moimi, bo też mam kilka świetnych i sprawdzonych przepisów. Cytuj
basga Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja też witam Cię bardzo serdecznie i choć jestem z Krakowa to niestety,nie umiem przyrządzać tej potrawy. Cytuj
mac51 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nie bądż taka... zostań z nami :cry: Powtarzam za Katarzyną :cry: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witaj Wenezuelo :cry: Mam nadzieję, że zabawisz u nas na dłużej, a przekonają Cię do tego nasze ciekawe i smaczne przepisy :cry: Miło nam będzie, jak i Ty podzielisz się z nami Twoimi przepisami - z góry dziękuję :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Helka Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja rowniez witam Cie Wenezuelo! Zostan tu dluzej bo naprawde warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.