mac51 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dla Wszystkich Dzieci,małych i dużych ... serdeczne życzenia w Dniu ich Swięta 😢 Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 :cry: :cry: I ja przyłączam się do życzeń wszystkiego naj naj dla naszych milusińskich :razz: :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja też składam wszystkim dzieciom serdeczne życzenia [szczególnie moim synom którzy bardzo często czytają to co jest tutaj napisane]moi kochani żadnych trosk i samych słonecznych dni . :cry: Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Życzę wszystkim dzieciakom i mojej córce, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej! Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wszystkim dzieciaczkom-duzym i malym,tym,które nas czytaja i tym,które tu pisza,wszystkim dzieciom naszych forumowiczów zycze samych beztroskich,slonecznych dni. Cytuj
basga Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja również przyłączam się do wszystkich życzeń dla wszystkich dzieciaczków! Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja chociaż nie mam swoich dzieci składam życzenia dla dzieci wszystkich forumowiczów :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi