Jolanta Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja ma ochote zrobic to ciasto tylko mam pytanie czy mozna ugotowac budyn ale w mniejszej ilosci bo ja nie mam duzej blaszki,zamist z 3 budyni ugotowac z 1budyniu na dwie szklanki soku a wtedy ile dodac masla?Moze ktos tak robil? Cytuj
Jolanta Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Zrobilam to ciasto poprostu rewelacja masa przepyszna lekko kwaskowa to chyba zalezy z jakiego Kubusia sie robi ja zrobilam z malinowo-marchwiowo-jablkowego.Oczywiscie zmniejszylam proporcje na mase,czyli ugotowalam z dwoch budyni na 4 szkl. soku.Polecam naprawde pyszne!!! :D Moja ocena to 5 :P . Cytuj
jol@ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Skuszona wspaniałymi recenzjami, również postanowiłam zrobić to ciasto i ... nie zawiodłam się!!! :razz: Nie tylko pięknie się prezentuje, ale również bardzo smakuje!!! :razz: Cytuj
Klosewik Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Biszkopt z tego przepisu jest rewelacyjny ! Cytuj
ala Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję za przepis, ciasto wyszło super, tylko zamiast nasączonych biszkoptów i lukru posypałam je maczkiem, też zniknęło w trimiga. Pozdrawiam Ala Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wygląda smakowicie - mniam :D Pozdrawiam i witamy na forum :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.