Klamerka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fantastycznie! Cieszę się niezmiernie, mimo, iż nie jestem autorką tego pomysłu :P Się będziemy zimą objadać :P Cytuj
monikadb26 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam Mam małe pytanko. Warzyw po gotoaniu i upchaniu do słoiczków nie zalewamy już zalewą tylko tak na sucho a zalewę wylewamy? Cytuj
warka Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Przepraszam czy mam obrać cukinie do sałatki czy nie proszę o szybką pomoc w tej sprawie. Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja radziłabym obrać cukinię ze skórki i tak jak pisały dziewczyny wcześniej zalewę należy odlać. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Dostałam od mojej babci cukinię, więc skusiłam się na tę sałatkę 🙂 Skórkę obrałam, bo była bardzo twarda, i zalewę odlałam. Sałatka wygląda bardzo apetycznie - polecam 🙂 Dziękuję za przepis i pozdrawiam autorkę :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi