novijka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Cos o mnie...hmm... Mam na imię Madzia dla przyjaciół Novijka . Mieszkam sobie w Czestochowie, ktora nie do konca jest taka swieta . Mam 22 lata. Jestem eksternistka, rozbijam szybe zamiast ja umyc. W szkole zycia sprawiam bezustanne klopoty wychowawcze . Łatwo wybaczam (łatwo - nie znaczy wszystko). Ustepuje staruszkom miejsca, ale tylko na krotkich trasach . Potrafie perfekcyjnie zamknac sie w sobie za to jak sie otwieram to juz na osciez. Karmie glodnych bo nigdy nie wiadomo kiedy zajme ich miejsce (i sikorki bogatki tez ). Czepiam sie i marudze, po czym nazywam to watpliwosciami . Placze, ale w przeciwienstwie do wielu kobiet zawsze wiem z jakiego powodu. Kura domowa i Matka Polka - to nie o mnie. Imponuje mi: intelekt, wrażliwość, odwaga (sięgająca dalej niż skoki z mostu na jakiejś gumie do gaci) uczciwość To by byla taka krotka charakterystyka mojej osoby A i jeszcze kocham taniec :cry:. Mam sporo ciekawych przepisow ktorymi sie oczywiscie z Wami podziele. Powklejam zdjecia jesli bede oczywiscie umiala bo narazie mi nie wychodzi - ale probuje. P.s. Jakby ktos mogł mi wytłumaczyć jak to zrobić byłabym wdzieczna. Z góry dziekuję :cry:. I jeszcze raz witam wszystkich :razz:...mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojej spolecznosci :razz:. Cytuj
basga Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witaj Madziu...bardzo podoba mi się Twoja charakterystyka...ja też należę do osóbek z poczuciem humoru i witam bratnią duszę na smacznym. O dodawaniu zdjęć poczytaj sobie TUTAJ,zawsze to coś w głowie zostanie :cry: a gdybyś czegoś nie wiedziała to "wal jak w dym",tu wszyscy sobie pomagamy i doradzamy. Cytuj
mac51 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witaj Novijko :cry: Częstochowianin wita Częstochowiankę :cry: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 :cry: :razz: Witam cię bardzo serdecznie Madziu jak czytam co piszesz o sobie to widze swoją córkę która również ma na imię Magda i teraz tak mysle że chyba wszystkie Magdy takie same :razz: z mojej strony już jesteś przyjęta do wielkiego grona smaczniaków ,pozdrawiam :razz: :cry: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witaj Madziu! Tu na pewno znajdziesz coś dla siebie i bliskich :cry: NIGDY nie poczujesz się odstawiona na tor boczny :cry: :razz: Pozdrawiam i życzę smacznych potraw dla Ciebie i całej Twojej rodzinlki. Pozdrawiam :razz: PS >. Bardzo mi się podoba Twoje podejście do rzeczywistości ( jak bym słyszała męża ) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam Ciebie cieplutko Madziu na forum :cry: Cytuj
Basia K Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witaj Novijko. Dziekuje za przepis na zupe szpinakowa :cry: Cytuj
Magdalena Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Cześć!!! Madziu moja imienniczko ,miło Cię poznać pozdrawiam Magdalena!!!! :grin: Cytuj
Edytka78 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Madziu na forum. Czekamy na Twoje przepisy :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Madziu na naszym forum :lol: Już jesteś przyjęta do naszej społeczności :grin: Widziałam, że podałaś już kilka ciekawych przepisów, dziękuję Ci za nie, i proszę o jeszcze (osobiście "podoba" mi się zupa ze szpinakiem - i niedługo zrobię ją na obiad :lol:) Pozdrawiam :lol: Cytuj
novijka Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Dziekuje bardzo za tak cieple i entuzjastyczne przyecie...:-D. Dorotko mam nadzieje ze zupka bedzie smakowala..napisz wrazenia :-D ... jestem ciekawa czy i zasmakuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi