Kaliope Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zrobiłam ponownie te bajaderki i znów muszę powiedzieć, że są wyśmienite!!! Oprócz podstawowych składników dałam orzechy włoskie, rodzynki, wiórki kokosowe, śliwki suszone, herbatniki, trochę czekoladowych cukierków i inne takie... :razz: Pyyyyyycchhhhooootttaaa!!! :razz: Polecam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Bardzo się cieszę że smakuje :razz: ;) :) :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Teresko po raz kolejny zrobiłam bajaderki z Twojego przepisu. Tym razem jednak troszkę inaczej, bo wafla pocięłam na prostokąty a na wierzch - żeby było weselej - poukładałam maślane ciasteczka w kształcie misiaków :grin: Przy takiej pogodzie chciałam chociaż troszkę umilć rodzince popołudnie.. i udało się! Bajaderki oczywiście pyszne. Teresko Pozdrawiam Cię serdecznie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Teresko po raz kolejny zrobiłam bajaderki z Twojego przepisu. Tym razem jednak troszkę inaczej, bo wafla pocięłam na prostokąty a na wierzch - żeby było weselej - poukładałam maślane ciasteczka w kształcie misiaków :grin: Przy takiej pogodzie chciałam chociaż troszkę umilć rodzince popołudnie.. i udało się! Bajaderki oczywiście pyszne. Teresko Pozdrawiam Cię serdecznie :-D Nono jestem pod wrażeniem i gratuluje pomysłu POZDRAWIAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igas1 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam Chciałabym zrobić te bajaderki bo jak patrze na zdjęcie to ślinka mi cieknie :) . Tylko zastanawiam się jakie to ma być mleko w proszku??? Takie jak dla maluszków się daje??? A i czy ciasto po zrobieniu należy włozyć do lodówki np na noc???Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 igas1 Mleko w proszku najtańsze ono jest granulowane w torebce a odnośnie masy to nic do lodówki , tylko po wymieszaniu od razu na wafle i w miarę sprawnie wyrównać i przyłożyć waflami i docisnąć czymś Nie powinno być problemów , a gdy by coś nie jasnego to czekam … :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igas1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dziękuję za pomoc. Dzisiaj będę je robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Daj znać jak szybko znikno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 50 dag masła lub kasi 1 szk. mleka 1 1/2 szk. cukru 1 szt. cukru waniliowego 4 łyżki kakao Wszystko zagotować Jak trochę przestygnie dodać 1 szk (250dag) mleka w proszku 6 paczek herbatników 50g pokruszonych bakalie ? wedle uznania Wymieszać Blachę wyłożyć waflami ( andrut 1 paczka) dno i góra Resztę wafli włożyć do masy Masę wylać na wafel wyrównać i na górę też wafel Wskazane docisnąć np. desko Na drugi dzień pokroić na dowolne kawałki SMACZNEGO super przepis. Polecam gorąco. Szybko się robi i równie szybko znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Cieszę się i pozdrawiam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.