ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 I jeszcze jedno zdjęcie dodaję i dodałam również powyżej. Cytuj
renigliwice Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gratuluję Ino udanego i ładnie się prezentującego się wypieku! A Tobie Tereniu dziękuję za ciekawy przepis. Pozdrawiam serdecznie. Renata :P Cytuj
teresap Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Reniu cieszę się ze smakuje i to wystarczy Pozdrawiam :P :grin: :evil: :razz: :P :P :) :) :) :D :D Cytuj
andy8 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 W\g mnie to wcale nie śmieciuch ale prawdziwe niebo w gębie Halince ciasto cudne wyszło,nawet nie myślałam że taki prosty przepis może się tak pięknie na zdjęciu prezentować :P Cytuj
teresap Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ANDY- a spróbuj jak smakuje CAŁUSKI :P :) :) :arrow: Cytuj
teresap Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 upiekłam mój ulubiony placuszek i daje zdjęcie POZDRAWIAM WSZYSTKICH 🙂 Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Reniu i Andy dziękuję za pochwałę, przepraszam że wcześniej nie odpowiedziałam. Cytuj
Jolanta Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zainteresowal mnie ten przepis a szczegolnie zdjecia bo tak apetycznie wygladaja,ze az sie chce zjesc! :P .Tylko mam pytanko bo w przepisie na krem jest napisane dwa razy mleko czy w tej pol szkl.mleka trzeba rozrobic budyn i wlac na 0,5l.Mam nadzieje ze dobrze rozumie.Pozdrawiam :-) . Cytuj
teresap Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jolu tak mleka potrzeba 05 litra i 1/2 szklanki Dobrze by było jak byś dostała bezy różowe, wtedy bardzo ładnie wygląda , ja miałam żółte i niskie Czekam na opinie POZDRAWIAM Cytuj
mart Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Mam zamiar zrobic to ciasto na sobote na parapetowe,mam nadzieje ze mi wyjdzie.Niestety znalazlam tylko biale bezy:( Ps.Nie powiem gosciom jak nazywa sie to ciasto :grin: Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 ciasto wyglada bardzo apetycznie, ja upieke na 100% , bo juz mi slinka cieknie. Pozdrawiam Cytuj
Kaliope Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 O jak dobrze, że ten przepis został teraz przypomniany, bo ja od tygodnia już mam dylemat co zrobić na imieniny Męża, które już za kilka dni. Zrobię śmieciucha :grin: Kiedyś już miałam ochotę na to ciacho a teraz to już zrobię na 100% Mam tylko pytanie do Autorki - ile kakao dać do kremu? I gdzie można dostać kolorowe bezy i jak dużo ma ich być? Dziękuję z góry za odpowiedź. Cytuj
Basia K Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 A ja ciągle szukam pomysłu na ciasto urodzinowe dla syna. Kinga,takie beziki kupisz w cukierni,gdzie są ciasteczka na wagę.Ja pracuję w sklepie spożywczym i mamy w tej chwili białe.Muszę zamówic sobie kolorowe. Ja mam pytanie odnośnie budyniu-zagotowac 0,5l mleka z cukrem a w tej 1/2 szklanki mleka rozmieszac mąki i wlac do tego gotującego się? A kiedy żółtka?Takiego budyniu jeszcze nie robiłam z żółtkami.... Cytuj
Kaliope Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Basiu dziękuję za podpowiedź :grin: Kupiłam wczoraj beziki ale białe - w cukierni nie było ale w innym sklepie dostałam. Jutro biorę się za to ciacho. Proszę tylko Tereso napisz jeszcze jak robisz biszkopt, tzn. z ilu jajek? Dzięki! Czy używasz mąki krupczatki do biszkoptu czy tortowej... a może pół na pół z ziemniaczaną? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi