Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Można temu zapobiec jeśli dla kogoś jest za słodkie , bo o tym decyduje cukier którego można dać miej i dużą role odgrywa dżem który powinien być kwaskowaty

Uważam że jeśli każdy doprawi masę do swojego smaku o mdłym nie ma mowy

Ciasto uważam nadal że jest godne polecenia

POZDRAWIAM

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Teresko skorzystałam ponownie z Twojego przepisu ale tym razem śmieciuch w formie torta ;) Zrobiłam go dla Taty na 50 urodziny, które obchodził wczoraj. Trochę jednk zmieniłam bo upiekłam wysoki biszkopt i przekroiłam na 2 blaty.. no i tort złożyłam inaczej: 1. połowa biszkopta 2. część masy budyniowej 3. dżem z czarnej porzeczki 4. bezy 5. krem kakaowy 6. druga połowa biszkopta 7. reszta masy budyniowej Ozdobiłam płatkami migdałowymi bo Tata nie może jeść orzechów.. no i trochę polewy czekoladowej. Tak więc troszkę zmieniony, ale w formie torta również śmieciuch jest pyyyszny :) Teresko kolejny raz potwierdzam, że przepis warty wypróbowania i polecam wszystkim!!! post-8290-1243766474_thumb.jpg post-8290-1243766909_thumb.jpg Pozdrowienia.

Opublikowano

Kaliope bardzo się cieszę że korzystasz z moich przepisów , a jeszcze bardziej że smakują DZIĘKUJE

Torcik śliczny a na dodatek podsunęłaś mi pomysł , jaki tort mam upiec na córki urodziny

Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa ;)

Opublikowano

Teresko.. to bardzo się cieszę, że podsunęłam Ci pomysł na tort ;) A że będzie smaczny to wiesz, bo Twój przepis :grin: Pozdrawiam ciepło, Kinga.

Opublikowano

Teresko! Ależ nie przepraszaj mnie bo na prawdę nie masz za co! To przecież urodziny córci więc życzenie solenizantki jest najważniejsze :-? A torcik pewnie równie smaczny co okazały! Piękny i smakowity. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Teresko! Ależ nie przepraszaj mnie bo na prawdę nie masz za co! To przecież urodziny córci więc życzenie solenizantki jest najważniejsze :-? A torcik pewnie równie smaczny co okazały! Piękny i smakowity. Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuje za wyrozumiałość

POZDRAWIAM

post-6127-1244493249_thumb.gif