gosia34 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ciasto jest wielkim przebojem w rodzinie i u znajomych, dziękuję Jolanto za wspaniały przepis!!! Cytuj
As76 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zrobiłam dziś to ciasto.Nie była bym sobą gdybym czegoś nie pozmieniała.Dałam 3 x biszkopt i do pierwszej masy dołożyłam brzoskwinie z puszki pokrojone w kostkę.Wygląda pysznie a smakuje jeszcze lepiej. Oczywiście daję 5 gwiazdek. Oto moje Wenus Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Aj, mnie tez korci ... ślina mi cieknie jak patrze na Wasze zdjęcia. Piekne :( Cytuj
apsik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Polecam wenus-pyszny i lekki placuszek-dzięki jeszcze raz Jolu za przepis...pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi