Emka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ciacho super mimo, że krótko stało w lodówce, lepsza jest wersja z dżemem a oto obiecane zdjęcie. Cytuj
marzycielka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Emciu bardzo ładne ciasto zrobiłaś.Gratuluję. Cytuj
Emka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzięki marzycielko ale najważniejsze, że pyszne. Cytuj
Jolanta Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Emko jestem pelna podziwu dla twojego ciasta chetnie bym go zjadla :D .No ale coz to jest nie mozliwe :evil: .Ja dzis zabieram sie do nastepnego wypieku jak mi wyjdzie dobre to podziele sie przepisem.Pozdrwiam :razz: [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
gosia34 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ciasto naprawdę rewelacyjne.Zrobiłam wczoraj na prostokątnej blaszce i na dzisiaj już prawienic nie zostało. Rrzepis super !!! Cytuj
Jolanta Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Dziekuje Gosiu :razz: :razz: :mrgreen: [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Jolu zrobiłam to ciasto na urodziny mojego brata ;) Było pyszne i ze stołu zniknęło od razu :razz: Dziękuję za wspaniały przepis i pozdrawiam :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 To jedno z moich ulubionych ciast, robię je już od dawna. Piękne zdjęcia, Dorotko! ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dziękuję Reniu :razz: Mi też bardzo zasmakowało to ciasto :) a zdjęcia robiłam "w biegu" bo jak wszyscy zobaczyli to ciasto to od razu chcieli je jeść, więc miałam tylko kilka sekund na sesję zdjęciową ciasteczka ;) Cytuj
marzycielka Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dorotko naprawdę piękne ciasto i wcale nie dziwię się twoim gościom,że nie mogli doczekać się degustacji.Pozdrawiam. ;) Cytuj
Jolanta Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dziekuje Dorotko za tak mile slowa.Ciesze sie bardzo ,ze ciasto mialo takie powodzenie wsrod gosci ;) .Dobrze ,za zdazylas zrobic zdjecia ha ha ha bo takie wyszlo super co widac na fotografii. No i oczywiscie nie zapomialam o Reni tez jej dziekuje za mile slowka i ,ze to ciasto jest jej ulubionym :) . [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Marzycielko mało tego że piękne ale to ciasto jest bardzo pyszne. Spróbuj i naprawdę nie pożałujesz. Pozdrawiam Cytuj
apsik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zrobiłam dzisiaj wenus...przed chwilą była degustacja...pychhhhhhha... :eek: Z racji tego ,że nie miałam galaretki cytrynowej dałam pomarańczową i dżem także o takim smaku,spróbujcie bo rewelacja. Dzięki Jolu za super placuszek. Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Eluniu sprawiasz mi radosc tymi pochwalami.Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, kiedy smakowiczom sprawiem radosc podniebienia.Zycze dalszego konsumowania moich ciast tylko zeby w boczki nam nie szlo he he he.Pozdrawiam :eek: . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi