basga Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 o matko...10 dni?a to skąd ta przesyłka?z Chin?Ja dopiero raz zamawiałam z allegro i przesyłkę miałam na drugi dzień! Jak któraś ma za dużo szczepek w domu to ja jestem chętna -piszcie na PW :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Iwonko a jak robiłaś opłatę ? na poczcie, czy przelewem? Jak przelewem to już za długo , ale jak pocztą to może tak być :grin: Bo żeby sadzonki nie czekały soboty i niedzielę na poczcie dobry hodowca wysyła od poniedziałku do środy i wtedy jest pewne że dojdzie przed weekendem, a jak przez pocztą to pieniądze długo idą a oni czekają jak pieniądze dotrą na konto :P ale naj lepiej zapytać sprzedawcy czy juz dostał pieniądze i jak tak to kiedy wyśle roślinkę :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wczoraj kupiłam mandarynkę zdjęcie wstawię jak syn naprawi kompa , bo z mojego nie wiem jak ( stary złom), a jego niemożna odpalić :grin: Jest dużo przecen w OBI warto się wybrać po nowości :grin: Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dzięki Kasiu za info-muszę zapytać męża,czy napewno nic z Obi nie potrzebuje :grin: :grin: :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja też zaraz się wybieram po przedłużacz :grin: Bo widziałam pięknego hibiskusa tylko bardzo drogi i muszę przypilnować kiedy go przecenią :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A tak wygląda przedłużacz :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Takiego hibiskusa miałam wcześniej :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no i mandarynka Cytuj
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kasiu a co to za piękna roślina, jakie ma piękne kwiaty, duże to rośnie. Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Oryginalny ten przedłużacz.... :grin: Byłam dzisiaj ale były już tylko hibiscusy na pniu w formie drzewka,też niedrogo bo za 15zł ale byłam autobusem i niezbyt miałabym jak to taszczyć.Uśmiechnę się do Ciebie o szczepkę jak go podhodujesz :grin: Za to kupiłam sobie malutkie sukulenty-mąż zrobił mi w oknie szklaną półeczkę na nóżkach i takie malutkie doniczki super tam wyglądają. To za oknem to jeszcze rusztowanie...już patrzeć na nie nie mogę od 29dni! Cytuj
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pochwale się niektórymi moimi kwiatami. Ja też miałam hibiskus ale go zlikwidowałam dlatego że kwitł tylko przez 2 dni i to mnie denerwowało miałam czerwony. Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tfu...śliczne...zwłaszcza zielistka! A możesz pokazać ten kwietnik...bo męczę męża by zrobił mi taki od podłogi do sufitu to każe mi zrobić projekt,żeby potem nie było,że mi się nie spodoba :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Basiu masz jak w banku :grin: jak tylko się zadomowi i na wiosnę będę go przycinać przyślę Ci na pewno :-D Iwonko gdzie ukrywałaś takie śliczne roślinki :-D W ubiegłym roku też miałam taką pelargonię angielską tylko mąż ją zasuszył zimą w pracy :grin: Też masz często na niej mszyce :grin: A co do hibiskusa to rzeczywiście kwiatki są tylko 36 godzin :grin: Ale jak jest dobrze nawożony to ma ich dużo i to rekompensuje :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kasiu nawet nie miałam na pelargoni mszyc. Basiu na zdjęciu gdzie jest zielistka to stojak jest niski a tu mam taki od podłogi po sufit nawet nie był drogi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi