iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A tu pare zdjęć z ogrodu daturia różowa, kany czerwone i pomarańczowa. Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Iwonko...właśnie taki mi się podoba...gdzieś go wypatrzyła i jak on jest mocowany do sufitu? A na tym stojaku to chowałaś roślinki przed naszym wścibskim okiem?Bardzo ładne,zwłaszcza szczawiki! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Bardzo mi się podobają te pomarańczowe kany :-D Nawet zamówiłam :grin: ale dzieci takich nie chcą :grin: Dorosną to sobie kupią sami :grin: U ogrodnika powiedzieli mi że jak są róże pod blokiem to niema mocnych na kwiatkach będą mszyce :grin: Chociaż na pnących pelargoniach nie widzę :-D A ten kwietnik do sufitu jest fajny :-D moja ciocia ma taki i kwiatki bardzo ładnie na nim wyglądają :-D No i jest funkcjonalny :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kupiłam go w 1001 drobiazgów u nas jest taki sklep ze wszystkim sprzętem gospodarstwa domowego a mocuje się go prosto, składasz elementy i dociskasz do sufitu, jest tam taka śruba którą kręcisz a ona dociska na sztywno że kwietnik się nie rusza nie trzeba nic wiercić co jest bardzo praktyczne bo w każdej chwili można go odkręcić i przestawić. Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dzięki Iwonko,muszę popatrzeć dokładniej po sklepach. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam też taki kwietni,ale w piwnicy...kiedyś miałam na nim kwiaty,ale po remoncie mieszkania zabrakło miejsca na niego i został odstawiony di piwnicy :grin: Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No wstydż się....takie cudo chować po piwnicach :grin: napewno znajdziesz na niego jakiś kącik-fajnie wiszące kwiaty w nim wyglądają. Papier ścierny albo szmatka i odnawiaj kwietniczek :grin: :grin: :grin: Wiecie co...te cebulki szafirków co wsadziłam do skrzynki 10 dni temu -dziś rano zobaczyłam,że jeden wykiełkował,jestem w szoku! Pewnie za wcześnie je posadziłam! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Basiu zapowiada się że będziesz miała ogród zimowy w domu :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No wstydż się....takie cudo chować po piwnicach :grin: napewno znajdziesz na niego jakiś kącik-fajnie wiszące kwiaty w nim wyglądają. Papier ścierny albo szmatka i odnawiaj kwietniczek :grin: :grin: :grin: Wiecie co...te cebulki szafirków co wsadziłam do skrzynki 10 dni temu -dziś rano zobaczyłam,że jeden wykiełkował,jestem w szoku! Pewnie za wcześnie je posadziłam! Nie znajdę miejsca na niego w tej chwili...musiałabym robić przemeblowanie,a teraz nie mam weny twórczej,ale na wiosnę znowu będzie mały remoncik w domu to wtedy pomyślimy gdzie go umiejscowić...kwiaty muszę nazbierać na niego bo nie mam Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Pokochałam kwiaty i dobrze,że Kasia wymyśliła ten temat! Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To i parę moich kwiatków :grin: Niestety nie wiem jak się nazywają :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Basiu bardzo podobają mi się Twoje kwiatki,ale najbardziej ten o fioletowych listkach(jak on się nazywa?) Mac Twoje też ładniutkie kwiateczki :grin: Cytuj
Kuchniaaa Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Wrzucę później fotki moich muchołówek, bo niestety, ale tylko takie mam Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 O! To fajnie, słyszałam o nich ale jeszcze ich nie widziałam ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi