Katarzyna Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 a tak wygląda mój kwiatek już zakwitł Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Halinko w naturze wyglądają bardzo aksamitnie czego zdjęcie nie oddaje :mrgreen: ale są śliczne. Muszę kupić mojej mamci , będę miała piękny prezent na urodziny :razz: dla niej. W OBI są za nie całe 17 zł. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Katarzyno,bardzo ładny ten kwiat :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Kasiu pięknego kwiatuszka wychodowałaś jest śliczny muszę i ja sobie taki sprawić. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jest niewielki, a ma już 10 pączków, kwiatki po rozwinięciu utrzymuje się około tygodnia. Te w OBI są większe, ale piszą że szybko rośnie więc muszę tylko cierpliwie czekać. :mrgreen: Pozdrawiam serdecznie :razz: i dziękuję za miłe słowa. Cytuj
iwona30 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Więc i ja sobie sprawiłam SUNDAVILLE mówiłam że kupię i kupiłam dzisiaj w prywatnym domu gdzie sprzedają kwiaty balkonowe zapłaciłam 6 zł za sadzonkę,ale musiałam opryskać bo miała mszyce, ciekawe co wyhoduje. A oto mój okaz taki mały a już kwitnie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Gratuluję Jolu !!! Śliczny kwiatuszek mój miesiąc temu też był taki, a teraz 2X taki co był. :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Halinko jak Twoja palma ? Mineło już trochę czasu , czy widać jakąś poprawę? Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Kasiu wiesz że jeden liść obcięłam, dzisiaj drugi skróciłam bo góra była taka sucha jak drewno i on się nie rozpierzył ale wypuściła nowy listek. Na początku jak wypuszczała liście i uschły to też obcinałam i jak myślisz czy dobrze robię? Syn aparat zostawił w domu, dodam jak mój syn wróci to jeszcze trochę potrwa bo ja nie umię wgrywać, a z komputera gify i inne to potrafię wgrać i dodawać z moich obrazów, on mnie nauczy. Ja nie mam dużo i takich ładnych kwiatków jak Wy, to co mam to dodam. Kasiu tak na marginesie nie wiem ale nasza Dorcia już z nami napewno długo nie będzie. Sierść ładna lśniąca, apetyt szalony i co z tego żebra widać i kości, ma pełno guzków i na dodatek ma na sutku i on się powiększa. Boję się i nie pozwalam iść z nią do weterynarza żeby mnie jej nie uśpili bo narazie jest bardzo ruchliwa. Mój mąż powiedział że z Sabą był i wrazie czego to nie pójdzie bo wie co to znaczy. Pozdrawiam serdecznie życząc dobrej i spokojnej nocy. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Halinko cieszę się że palma staje na nogi, bo tak prawdę mówiąc ciekawiło mnie to czy Ci nie śmierdzi to wsadzone jajko ? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 kilka nowych fotek szczawików Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 i kwiatki doniczkowe Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To pierwsze zdjęcie to datura, a to ostatnie zdjęcie co to jest za kwiat bo ja też to mam ale nie wiem jak się nazywa, dostałam nasionka i wsadziłam do donicy i rośnie jak wariat ale ma całyczas kwiaty zamknięte,tylko z rana się otwierają, może Kasiu wiesz jak się nazywa, daj znać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi