Piotrek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Cześć wszystkim. Nazywam się Piotrek i mieszkam w Białymstoku. Moja pasja kuchnią zaczeła się nie dawno bo 3 lata temu, a mam ich 18. Najbardziej interesuje mnie kuchnia włoska. Uczę się w szkole gastronomicznej. Co mogę więcej napisać? Mam nadzieję, że i tutaj czegoś się nauczę, bo gotowanie dla mnie to nie tylko zawód ale i pasja. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witaj Piotrze!!! Tutaj jest wiele ciekawych przepisów i jestem przekonana,że coś dla siebie znajdziesz i ugotujesz bądź upieczesz,a w razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj,zawsze ktoś udzieli odpowiedzi :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 :grin: :lol: Witaj Piotrze wśród nas , jest tu tyle wspaniałości że napewno znajdziesz coś dla swego podniebienia- i nie tylko :lol: :lol: Cytuj
basga Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witaj Piotrze,cieszymy się że dołączyłeś do nas! Czekamy na jakieś fajne przepisy ze szkoły i porady a z naszej strony służymy pomocą w razie wątpliwości. Cytuj
apsik Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Piotrze,będziesz się czuł napewno dobrze w tak licznym damskim towarzystwie-choć nietylko. Koniecznie musisz nas zaskoczyć czymś wspaniałym ze szkoły,czekamy z niecierpliwością. Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witaj Piotrze wśród smakowiczów na pewno nie pożałujesz że tu trafiłeś do naszej smacznej rodzinki. Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Piotrek witam Cię serdecznie, będzie Tobie z nami dobrze, a my od Ciebie dowiemy się napewno z biegiem czasu różnych nowości i porad kulinarnych. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj na forum :grin: Fajnie, że do nas dołączyłeś. Mam nadzieję, że nasze przepisy będą Ci smakować, a gdybyś czegoś nie wiedział - to pytaj. Mile widziane będą również Twoje propozycje kulinarne :lol: Pozdrawiam :lol: Cytuj
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witaj!!! Piotusiu!!! :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Serdecznie witam Piotrze. Napewno spodoba Ci się forum. Dobry zawód wybrałeś, ponieważ specjalistów w tej dziedzinie nigdy nie za wiele. Tym bardziej, że jest to Twoja pasja. Pozdro :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 cześc Piotrku ty się nauczysz czegoś od NAS a my od CIEBIE :wink: Cytuj
Christina Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witamy młodego kucharza :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi