Basia K Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 2 udka z kurczaka 200 ml bulionu drobiowego 100 g pieczarek 1/4 selera 1 kiszony ogórek 2 lyzki majonezu chrzan sos worchester Udka zrumienic na tluszczu,przykryc i dusic ok 30 minut,podlewajac bulionem. Wystudzone mieso z udek pokroic w paski. Na pozostalym po smazeniu tluszczu z bulionem poddusic poszatkowane pieczarki.Wylozyc je na salaterke i zostawic do wystudzenia. Nastepnie dodac do nich pokrojone mieso,poszatkowany seler,ogórek pokrojony w plasterki,majonez z chrzanem i sosem worchester.Dobrze wymieszac,przyprawic do smaku sola i pieprzem,odstawic w chlodne miejsce na 30 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.