Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 udka z kurczaka 200 ml bulionu drobiowego 100 g pieczarek 1/4 selera 1 kiszony ogórek 2 lyzki majonezu chrzan sos worchester Udka zrumienic na tluszczu,przykryc i dusic ok 30 minut,podlewajac bulionem. Wystudzone mieso z udek pokroic w paski. Na pozostalym po smazeniu tluszczu z bulionem poddusic poszatkowane pieczarki.Wylozyc je na salaterke i zostawic do wystudzenia. Nastepnie dodac do nich pokrojone mieso,poszatkowany seler,ogórek pokrojony w plasterki,majonez z chrzanem i sosem worchester.Dobrze wymieszac,przyprawic do smaku sola i pieprzem,odstawic w chlodne miejsce na 30 minut.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.