vanessa Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jestem na forum nowa. Zaglądam do Was od dłuższego czasu. Postanowiłam wreszcie się ujawnić :lol: Bardzo lubię eksperymentować w kuchni. Gotowanie dla bliskim osób sprawia mi ogromną radość. Co jeszcze napisać? W myślach się gubię...Jeśli chciecie coś więcej wiedzieć o mnie to zadawajcie pytania. Odpowiem na nie z przyjemnością. Pozdro :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Vanessa napewno będziesz zadowolona z forum no i oczywiście dziel się z nami swoimi specjałami :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dzięki dziewczyny :grin: Napewno będę bardzo zadowolona z forum, ponieważ znajdują się tu wypróbowane przepisy. Cytuj
vanessa Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dzięki Basga. Fajniutki piesek :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Vanesso Witam Cię bardzo serdecznie, dobrze że dołączyłaś do nas. Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Vanessa :grin: Bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieję, że skorzystasz z wielu naszych przepisów, a do testowania jest ich mnóstwo. Miło widziane będą również Twoje przepisy na naszym forum :lol: Pozdrawiam :lol: Cytuj
vanessa Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dzięki dziewczyny. Chętnie coś wypróbuje i podzielę się swoimi przepisami. Narazie jestem zajęta, lecz znajdę wolną chwilkę. Wtedy napiszę kilka ulubionych swoich przepisów. :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 :grin: Witaj Vanesso wśród nas! :lol: rodzinka smaczniaków się powiększa :lol: Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Vanesso wśród nas na forum :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Cze dziewczyny :grin: Dzięki za witanko wszystkim. Jaka pogoda u Was? U mnie dalej deszcz i zimno. Dzisiaj jeszcze na egzamin lecę. Będzie ok. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj świeci słoneczko od rana i jest cieplutko...Powodzenia na egzaminie Vanesso :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzięki Doruniu. To masz cieplutko i miło, ponieważ słoneczko przygrzewa :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi