ina12 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zrobiłam sałatkę, paprykę dodałam smażoną bez skórki " Rolnik", miałam w zapasie. Sałatka jest bardzo dobra, nie jest za kwaśna. Eluniu dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
apsik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam Cię Halinko i pozdrawiam serdecznie...ogromnie się cieszę,że sałatka smakowała. Cytuj
minia51 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Już któryś raz robiłam tę sałatkę wczoraj. Pyszna, mało pracy przy niej. Ma jednak minus.......szybko znika! Ogórki i paprykę kroję wcześniej, zostawiam na druszlaku, żeby obciekły z nadmiaru wody i dopiero dodaję do pozostałych składników. Sałatka nawet na drugi dzień nie "podchodzi wodą" Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witaj Elu :-( Zrobiłam sałatkę z Twojego przepisu - i powiem, że rewelacja - rodzince bardzo smakowała :) Dziękuję za przepis i pozdrawiam :grin: 1 Cytuj
Gosia77 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 uwielbiam tą sałatkę jest pycha ja zamiast papryki dodaję pomidory i dokładam też zielonego ogórka :-( :) Cytuj
rossi Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zamiast kukurydzy dodałam puszke czerwonej fasoli :D pychotka. Jutro planuję dać i kukurydzę i czerwoną fasole i groszek, mam nadzieję, że wyjdzie dobra bo to na imprezkę :D Cytuj
Gość kucharka1818 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 U mnie ta sama sytuacja :D Cytuj
Gość Doktorro Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 OT pochwała glutaminianu sodu ... Gotujcie z nim wszystko to i nie obgotowane nerki będą PYSZNE ! Cytuj
knati Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam jestem tu nowa, dziś robiłam podobną sałatkę i wyszła pyszna. Zrobiłam tak: pieczarki marynowane papryka marynowana cebula 3 zupki chińskie filet z kurczaka puszka kukurydzy ogórek kiszony majonez sól pieprz U siostry jadłam jeszcze inną wersję z porem i też była pyszna. A glutaminian sodu występuje w tym tłuszczu, którego ja nigdy nie dodaję. Cytuj
Yola79 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 o rany sałatka cudo, odkąd dołaczyłam do forum to pieke, gotuje na umór. Fantastyczne jest to że faktycznie wszystko wychodzi co motywuje do dalszych eksperymentów i kombinacji kuchennych. Cytuj
Gość Normalniee Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam mam takie może dziwne pytanie. czy jajka trzeba gotować? Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam, do sałatki dodaje się zazwyczaj ugotowane jajka, pozdrawiam :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.