Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłam sałatkę, paprykę dodałam smażoną bez skórki " Rolnik", miałam w zapasie. Sałatka jest bardzo dobra, nie jest za kwaśna. Eluniu dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie.

post-2336-1231702147_thumb.jpg

  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Już któryś raz robiłam tę sałatkę wczoraj. Pyszna, mało pracy przy niej. Ma jednak minus.......szybko znika! Ogórki i paprykę kroję wcześniej, zostawiam na druszlaku, żeby obciekły z nadmiaru wody i dopiero dodaję do pozostałych składników. Sałatka nawet na drugi dzień nie "podchodzi wodą"

  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem tu nowa, dziś robiłam podobną sałatkę i wyszła pyszna. Zrobiłam tak: pieczarki marynowane papryka marynowana cebula 3 zupki chińskie filet z kurczaka puszka kukurydzy ogórek kiszony majonez sól pieprz U siostry jadłam jeszcze inną wersję z porem i też była pyszna. A glutaminian sodu występuje w tym tłuszczu, którego ja nigdy nie dodaję.

  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

o rany sałatka cudo, odkąd dołaczyłam do forum to pieke, gotuje na umór. Fantastyczne jest to że faktycznie wszystko wychodzi co motywuje do dalszych eksperymentów i kombinacji kuchennych.

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.