minia51 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Wczoraj zrobiłam tę sałatkę. Jest naprawdę pyszna. Dziś domownicy zjedzą resztkę.Kto jej nie robił niech spróbuje bo warto. Dzięki za przepis! Pozdrawiam. Cytuj
lamie Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Wyśmienita!!! Zjedliśmy we dwoje cała porcję :D Wielkie dzięki za przepis! POZDRAWIAMY. Cytuj
apsik Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Naprawdę bardzo mi miło ,że sałatka tylu osobom przypadła do gustu. Dzięki Magdalenko,Agnieszko i Lamie za pochwały.... Cytuj
emcyber Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 no to ja tę sałatkę jeszcze urozmaicam ;) wkrajam jedna bardzo dużą albo dwie mniejsze kapusty pekińskie wrzucam czerwoną fasolę z puszki no tradycyjnie kukurydza groszek wkrawam por cebulkę (mieszam białą z czerwoną ) majonez i do tego troche musztardy zeby zaostrzyc smak :grin: kukurydze daje surowa a nie konserwowa i nie dodaje ogorków;p :) no i pieprz sól :P aha i nie daje jaj ;p Cytuj
adrijah Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 trafia na moją listę 'must try' :grin: Cytuj
adrijah Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 pychotka! wszyscy byli zaskoczeni, że jest aż tak smaczna :grin: i idealnie pasuje do udek w majonezie Cytuj
apsik Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Bardzo mi miło ,że i Tobie sałatka przypadła do smaku,pozdrawiam...Ela. Cytuj
adrijah Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zrobiłam ją jeszcze raz - w sobotę na parapetówce :) Zrobiła furorę i nikt nie mógł (albo nie chciał :( ) uwierzyć, że jest z zupek chińskich :) Cytuj
czerusia Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Jak będe miała troche czasu to koniecznie MUSZE zrobic tę słatkę, bo jak widze te zdjęcia to aż mi slinka cieknie:).. Gratuluje "apisik' wspaniałego pomysłu:) Pozdrawiam:) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Planuję zrobić tę sałatkę w sobotę na urodzinki moich synków. Zastanawiam sie tylko czy nie jest zbyt mokra od tej ilosci papryki konserwowej (czy nie puszcza wody)? Cytuj
apsik Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Agnieszko papryki daję taki słoiczek od dżemu ,ale oczywiście możesz dać mniej ....do smaku. Mam nadzieję ,że będzie smakować,pozdrawiam. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Elunia, dziekuję za odp. jutro z samego rana robię, bo gosci mam popołudniu. Podzielę sie opinią. pozdrawiam, Cytuj
niuniaczek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Elunia, sałatkę zrobiłam. Dałam mniej papryki (bo nie lubie jak na drugi dzień cała sałatka przechodzi papryka - dlatego kolejny raz wypróbuję bez). Wszystkim bardzo smakowała. Łatwa i szybka sałatka a przy okazji smaczna (tak jak każdy przepis pod Eli- polecam) Daję 5-tkę Cytuj
apsik Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Agnieszko bardzo mi miło,że smakowała-ja także podałam ją wczoraj moim gościom. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi