Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to ja tę sałatkę  jeszcze urozmaicam ;) wkrajam jedna bardzo dużą albo dwie mniejsze kapusty pekińskie wrzucam czerwoną fasolę z puszki no tradycyjnie kukurydza groszek wkrawam por cebulkę (mieszam białą z czerwoną )  majonez i do tego troche musztardy zeby zaostrzyc smak :grin: kukurydze daje surowa a nie konserwowa i nie dodaje ogorków;p :) no i pieprz sól :P aha i nie daje jaj ;p

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłam ją jeszcze raz - w sobotę na parapetówce :) Zrobiła furorę i nikt nie mógł (albo nie chciał :( ) uwierzyć, że jest z zupek chińskich :)

Opublikowano

Jak będe miała troche czasu to koniecznie MUSZE zrobic tę słatkę, bo jak widze te zdjęcia to aż mi slinka cieknie:).. Gratuluje "apisik' wspaniałego pomysłu:) Pozdrawiam:)

  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Elunia, sałatkę zrobiłam. Dałam mniej papryki (bo nie lubie jak na drugi dzień cała sałatka przechodzi papryka - dlatego kolejny raz wypróbuję bez). Wszystkim bardzo smakowała. Łatwa i szybka sałatka a przy okazji smaczna (tak jak każdy przepis pod Eli- polecam) Daję 5-tkę

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.