Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bułki zapiekane z jajkiem

Ciężko podać dokładnie składniki farszu bo zwykle robimy go z tego co akurat mamy pod ręką. Generalnie potrzebna jest mała bułka, którą obcinamy u góry i wydrążamy środek. Do środka wkładamy co lubimy. W wersji na zdjęciu były to pieczarki podsmażone z cebulką, żółty ser oraz mięso bez pieczenia. Na wierzch wbijamy delikatnie jajko i zapiekamy w piekarniku do momentu aż się zetnie.

post-5244-1181041395_thumb.jpg

Smacznego!!

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gumko kiedyś , kiedyś robiłam podobne bułeczki też z różnymi farszami tylko wierzch posypywałam żółtym serem :lol: Już dawno ich nie robiłam :P chyba czas na przypomnienie :P Pozdrawiam i polecam sprawdzają się nawet na przyjęciach ;)

Opublikowano

Mam taką ochotę na te bułeczki, że na pewno wkrótce je zrobię... Myślę nad nastepującym farszem, jednak nie wiem czy wszystko do siebie pasuje i proszę o radę: żółty ser, papryka, parówka pokrojona w kosteczkę, pieczarki z cebulką - czyli tak jak jest podane, tyle tylko że ta parówka :P Aha i jeszcze jedno pytanie, trochę z innej beczki : jak powinno się jesć takie bułki? Pozdrawiam :P

  • 4 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.