Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grumko, fajny przepis - z tych co uwielbiam. :evil: Zrobię dopiero jutro, bo dzisiaj mam juz ugotowany obiad. Będzie w sam raz na piatek, :razz: pozdrawiam, :D

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

wiesz ja nigdy nie używałem suszonego koperku, więc dokładnie nie wiem. biorąc jednak pod uwagę, że inne suszone zioła typu bazylia, oregano itp. w wersji suszonej są ok to myślę, że i taki suszony koperek się nada.

Opublikowano

5 za te kotleciki :grin: Są rewelacyjne!! Zrobiłam z trzech pieczarek (na próbę) i nie robiłam sosu koperkowego- zastapiłam go ketchupem. Następnym razem zrobię sos i surówkę. Dzięki za przepis!!

  • 2 lata później...
Opublikowano

Wlasnie zrobilam te cudenka i oczywiscie zanim maz wroci z pracy, skosztowalam jednego. Swietny przepis, bardzo prosty, nie moze sie nie udac, a smak... mmmm... Dzieki tej stronie i praktycznym poradom zaczelam gotowac, piec ciasta, robic salatki i jestem z tego powodu BAAAAAARDZO SZCZESLIWA!!! Dzięki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.