niuniaczek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Grumko, fajny przepis - z tych co uwielbiam. :evil: Zrobię dopiero jutro, bo dzisiaj mam juz ugotowany obiad. Będzie w sam raz na piatek, :razz: pozdrawiam, :D Cytuj
Kasiulek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A czy do sosu mogę użyć suszonego koperku?? Proszę o szybką odpowiedź! Cytuj
grumko Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 wiesz ja nigdy nie używałem suszonego koperku, więc dokładnie nie wiem. biorąc jednak pod uwagę, że inne suszone zioła typu bazylia, oregano itp. w wersji suszonej są ok to myślę, że i taki suszony koperek się nada. Cytuj
ela52 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witaj Kasiulek!!! Do sosiku mozesz spokojnie uzyc suszonego koperku. Ja tez uzylam suszonego i byl super. Cieplutko pozdrawiam ;) :grin: ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 5 za te kotleciki :grin: Są rewelacyjne!! Zrobiłam z trzech pieczarek (na próbę) i nie robiłam sosu koperkowego- zastapiłam go ketchupem. Następnym razem zrobię sos i surówkę. Dzięki za przepis!! Cytuj
goosiaa Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Wlasnie zrobilam te cudenka i oczywiscie zanim maz wroci z pracy, skosztowalam jednego. Swietny przepis, bardzo prosty, nie moze sie nie udac, a smak... mmmm... Dzieki tej stronie i praktycznym poradom zaczelam gotowac, piec ciasta, robic salatki i jestem z tego powodu BAAAAAARDZO SZCZESLIWA!!! Dzięki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.