Gość nieBOnie Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 wypadlo mi calkiem przypadkowo przygotowac swieza fladre, zupelnie jednak nie wiem jak sie do tego zabrac. nie wiem jak oczyscic te rybe ze skory :grin: prosil bym o wskazowki i ewentualne przepisy co dalej z niej mozna przyzadzic. pozdrawiam serdecznie. Cytuj
DeLarge Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 KLIK wystarczy jak zjedziesz na dół strony a tam znajduje się filmik na którym pokazane jest "oprawianie" ryby krok po kroku... a tutaj KLIK krok po kroku na fotografiach jak powinno sie filetować flądrę oraz tutaj KLIK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.