Gość Paskal Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jako, że jedynie potrafię zalewać*, zamierzam się z wami poduczyć gotowania :grin: Pomożecie? *zalewać zupy z kubka knorr i te inne.. Cytuj
Gość Paskal Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zapomniałem dodać, że mój nick wynika z tego, że zalewam i że bardzo lubię tego pana i jego kulcaka w ziołach :grin: i film z zakościelnym i dygant itd.. wypadł mi tytuł z głowy ło Jesu... przecież.. nie nigdy w życiu TYLKO MNIE KOCHAJ :lol: o! Cytuj
basga Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witaj PASKALU ,z nami podszkolisz się w umiejętnościach kulinarnych a zalewanie będzie tylko wspomnieniem :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cze Paskal :grin: Witam Cię bardzo serdecznie. Myślę, że napewno nauczysz się na tym forum gotować. Nie raz zaskoczysz swoich bliskich. Chcieć to móc :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witaj Paskal :grin: Z nami na pewno nauczysz się gotować. Na forum jest dużo prostych i smacznych przepisów - na pewno coś dobrego dla siebie tutaj znajdziesz. Jak będziesz miał z czymś problem to pytaj - postaramy się pomóc :lol: Pozdrawiam :lol: Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 :grin: Serdecznie cię witam Paskal !!! z nami oduczysz się zalewania a nauczysz gotowania.Pozdrawiam. Cytuj
mac51 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witaj Paskal i zjedz coś konkretnego...bez zalewania :lol: :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Hejka witam Cię bardzo serdecznie w naszej kulinarnej rodzince. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja również witam Ciebie Paskalu na forum i życzę smakowitej nauki :grin: Cytuj
Magdalena Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 cześć!!! Paskal!!! :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witaj Paskal ! Zalewanie odstaw na bok , zawijaj rękawy nadeszła pora na gotowanie :grin: Cytuj
Helka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pascalu wsrod nas no i gotuj z nami smaczniasto Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Cześć PASCALU napewno niedługo zapomnisz już o zalewaniu. :wink: Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sie ma Paskalu.Tu nauczysz się wszystkiego. Nawet zrobić coś z niczego. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi