ada5 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Cześć!!!! Może ktoś wie jak się zamraża szpinak? Bardzo proszę o podpowiedż. Mam go tak dużo na dużo na działce że szkoda żeby się zmarnował. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wystarczy dobrze wypłukac osuszyć i włożyć do woreczków, później jest gotowy. Cytuj
ada5 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Iwonko robiłaś już kiedyś ten szpinak, napewno nie trzeba go parzyć lub obgotować? Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja osobiście nie robiłam ale wydaje mi się że nie trzeba go parzyć ani obgotować bo przecież jeżeli coś robimy ze szpinaku to i tak musimy go ugotować. W sklepie jak się kupi zamrożony to on nie wygląda na podgotowany. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 https://www.kuchnia.com.pl/DiD/mrozonki.html na tej stronie pisze o szpinaku ja k go zamrozić. Cytuj
ada5 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dzięki Iwonko-sama chyba bym nie znalazła tej strony. A jednak trzeba go sparzyć ok. 2 minut. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi