Dalovay Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mam dwa opak tego cukru.moje pytanie jest bardzo banalne.do czego go uzywacie w czym najlepiej sie sprawdza.jedno wiem ze wzgledu na specyficzny zapach poslodzona herbata jest nie do wypicia,kawa ujdzie.moze macie pomysl w jakiej roli najlepiej sie sprawdza i podnosi walor smakowy potrawy. Cytuj
basga Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Taki cukier mnie osobiście smakuje,dodawałam go nawet do Twojego chlebusia a do kawki jest rewelacyjny. Możesz go po trochu dodawać do ciemnych wypieków,marynat do mięs,sosów czy dresingów do sałatek typu vinegret,napewno Haniu znajdziesz dla niego zastosowanie :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.