Dorota Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja też właśnie dzisiaj myślałam o naleśnikach (na obiad) :sad: Te banany to ciekawy pomysł, a zwłaszcza, że w domu są miłośnicy bananów. Dziękuję za ciekawą poradę :) Cytuj
Kaliope Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 No i były naleśniki :sad: Wykorzystałam pomysł DeLarge i dodałam banana - do masy serowej. Robiłam zdjęcia, ale zwiniętych w kopertę i usmażonych naleśników już nie zdążyłam sfotografować - tak szybko zostały zjedzone :) Wersja z bananem jest pyszna! Polecam wszystkim :-( Cytuj
DeLarge Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 hmm muszę spróbowac dodac banana do sera, ja dodałem do masy naleśnikowej i tak smażyłem Cytuj
Kaliope Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Bardzo nam smakowało, polecam! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi