Gość coline Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 uwazam, ze odplatnosc za zdjecia jest smieszna, gdyz dzieki temu duzo mniej osob skorzysta z waszych przepisow (no chyba ze chodzi wam tylko o najwieksza licze odwiewdzin) !!!! ja jak kiedys koszystalam z waszych przepisow tak teraz wole zajrzec do jakiejs gazety gdzie mam pelny obraz danej potrawy, badz na inna storne internetowa!!!!! Cytuj
Marcin Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Jak już jest napisane w innym miejscu - chodzi nam tylko o koszty (zdjęcia są duże, co zdecydowanie zwiększa transfer serwera, a więc i jego cenę). Dlatego też zdjęcia w dużym rozmiarze są płatne. Na razie nie przewidujemy zmiany. Cytuj
GosiaU Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Mam pytanie jak dodać zdjęcie do przepisu??Co trzeba zrobić i w którym miejscu je zapisać?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi