marta.larsen Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Danie pochodzi z kuchni duńskiej Składniki: Pure ziemniaczane Boczek wędzony pokrojony w słupki lub kostkę i wysmażony na patelni Cebula pokrojona w talarki i przesmażona na złoto/brązowy kolor na wytopionym z boczku tłuszczu Buraczki czerwone konserwowe Na przygotowane pure ziemniaczane układamy cebulkę i boczek w dowolnej kolejności, podajemy z buraczkami Danie jest łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne aczkolwiek bardzo tuczące Życzę smacznego :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.