Dorota Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja też już jakiś czas temu odstawiłam Vegetę Cytuj
Gość Fifek Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja dodaję majeranek. Też dodaje super smaku dla takiego masełka. Cytuj
homie Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 A ja robię nacięcia w bagietce, smaruję takim masełkiem w środku i wkładam całość do piekarnika :) Super grzaneczki wychodzą :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Też tak często robię - korzystam jeszcze z rady Jamiego Olivera i bagietkę zapakowuję w mokry papier do pieczenia - wtedy z wierzchu jest chrupiąca a w środku mięciutka Cytuj
Gość adam_twist Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 muszę spróbować z tym papierem .... Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Hmm... ciekawe z tym papierem, nie słyszałam, będę musiała wypróbować przy następnej okazji ;) Cytuj
marysi_co Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Widziałam tą poradę w 30 minut Jamiego Olivera i od tego czasu zawsze tak robię Cytuj
Gość Natalka27 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 masełko czosnkowe najlepsze do grillowanego pstrąga polecam! Cytuj
Spoon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Jak w mokry? papier do pieczenia jest taki, że woda po nim spływa.. Cytuj
marysi_co Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Owszem, trzeba go intensywnie polać wodą, troszkę odsączyć i on jest takie lekko wilgotny Cytuj
marysi_co Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Zdecydowanie warto - aż dziś sobie zrobię Cytuj
tolanowak Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że przygotowanie takiego pysznego masełka jest dziecinnie proste. Można to nawet robić z dzieciakami swoimi w ramach wspolnie spędzanego czasu, naprawdę fajna opcja i pyszna! Polecam ze świeżą ciabattą:)! Cytuj
Pyszny Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dlatego tak lubię bagietki z dodatkiem czosnku. Takie masło przyrządzone w domu nie dość że jest smaczne, to do tego zdrowe. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.