iwona30 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Składniki: 1/2 litry mleka 1/2 kostki margaryny 1 1/2 szkl. cukru 4 łyżki kakao 4 szklanki płatków owsianych wafel suchy Wykonanie: Wszystkie składniki zagotować, gdy się zagotuje wsypujemy całą paczkę płatków owsianych, gotujemy aż zgęstnieje, odstawiamy żeby ostygło. Jak ostygnie bierzemy jeden płat wafla wykładamy całą masę i przykrywamy drugim lekko dociskamy i gotowe. Smacznego. Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Napisz proszę jaką wagę ma mieć ta paczka płatków owsianych Iwonko? Cytuj
iwona30 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kochana powiem ci szczerze że nie wiem dokładnie bo tego wafla jadłam w niedziele u koleżanki i poprosiłam o przepis a że był taki dobry dlatego go umieściłam na forum. Jak się dowiem to napisze ile taka paczka waży. Cytuj
iwona30 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Trzeba 4 szklanki płatków owsianych. Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dziękuję za informację Iwonko...teraz już będę wiedziała i ja i wszyscy co zechcą to zrobić. Pozdrawiam :wink: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Fajny przepis - podoba mi się wersja z płątkami owsianymi, :grin: mniam - wypróbuję, :wink: dzięki pozdrawiam, :grin: Cytuj
Pączuszek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Bardzo fajny przepis, godny uwagi dzięki za niego. Cytuj
iwona30 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Spróbujcie dziewczyny naprawdę fajny smak, no mi bardzo smakował. Cytuj
Gość lena79 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 wlasnie wyslalam syna do sklepu po skladniki :razz: platki owsiane?..... no no.... takich wafli jeszcze nie jadlam, napewno podziele sie wrazeniami na ten temat..... pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi