Gość Ines Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Gdzie są te wspaniale ułatwiające życie przeliczniki?! Czyżbym ich znaleźć nie mogła czy po prostu ich już nie po reformie strony? Były bardzo przydatne i mam nadzieję,że są gdzie ukryte,a jeśli nie to mam nadzieję,że wrócą :D Cytuj
Marcin Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Przeliczniki są w trakcie modyfikacji. Planujemy dodać kolejne (np. przeliczanie kalorii). Na razie na Twoją prośbę udostępniamy starą wersję przelicznika wag - kliknij Cytuj
Gość Ines Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jestem dżwięczna aż do szpiku kości. Znów mogę spokojnie pichcić:] Dziękuje za oddanie przeliczników i mam nadzieje ze szybko ukażą sie te nowe przeliczniki.Juz sie nie moge doczekac,pozdrawiiiam:] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi