Domi Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 SKŁADNIKI: 1 SŁOIK SELERA KONSERWOWEGO 3 UGOTOWANE MARCHEWKI 2- 3 PORY W ZALEŻNOŚCI OD WIELKOŚCI 4 JAJKA 1 PUSZKA KUKURYDZY 20 DKG SZYNKI MAJONEZ SŁOIK 320 ML Ugotowane marchewki pokroić w kostkę. por pokroić w krążki i sparzyć, jajka ugotować, obrać ipokroić w kostkę. Szynke pokroić w kostkę: układać warstwami od dołu do góry; seler kukurydza marchewka majonez jajko por majonez szynka Kolejność warstw można zmienić, można też wszystkie skladniki wymieszaći doprawić solą i pieprzem, osobiscie uważam, że nie wymieszna jest lepsza. Ilość poszczególnych składników jet uzależniona od wielkości np: jesli pory będą małe to trzeba ich ok 5 szt. Z selerów w zalewie polecam seler rolnika, a majonezu używam tylko wyłącznie napoleońskiego, ktory wedlug mnie jest najlepszy. Życzę smacznego ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.