apsik Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 SKłADNIKI pierś z jednego kurczaka-ugotować i drobno pokroić 1 papryka czerwona świeża-w kostkę 1 puszka kukurydzy 1 cebula 5 ogórków kiszonych 2 woreczki ryżu -ugotować Wszystko wymieszać i dodać w takiej samej ilości majonezu i ketchupu łagodnego ,dosolić dopiero kiedy postoi i się przegryzie[bo nie zawsze jest taka potrzeba] Polecam i życzę smacznego. Cytuj
apsik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mam pytanie w sprawie tej sałatki ,dlaczego nikt nie skomentował i napewno nie zrobił a ocena ukazała się zaraz po podaniu przepisu. Cytuj
iwona30 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Może ktoś po prostu ocenił składniki a nie robił tej sałatki. A tak na marginesie to muszę spróbować ten przepis wydaje się ciekawy i na pewno sałatka jest dobra.Pozdrawiam. Cytuj
Jolanta Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 A moze ktos z nowych uzytkownikow :razz: Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zrobiłam sałatkę z kukurydzą ,ale że nie przepadam za nią następna była z groszkiem konserwowym.Obydwie są pyszne. Cytuj
ilka76 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Też znam tą sałatkę (z radia). Jest pyszna:)) https://wielkiezarcie.com/przepis24753.html Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 pycha , pycha , pycha !!! :evil: Cytuj
apsik Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Bardzo ,bardzo się cieszę Aniu. :D ;-) :evil: Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 zrobiłam tę sałatkę wczoraj po raz pierwszy. Pychota!!! Jak robiłam męża w domu nie było. Gdy spróbował spytał czy sałatka jest z rybą? Wszystkim nam smakowała ( bo już niewiele zostało od wczoraj) i często będzie gościć na naszym stole, Dzięki za przepis i pozdrówka! Cytuj
figiel Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 I ja zrobiłam sałatke na świeta . Bardzo smakowała wszystkim ,ale nikt nie wspomniał ,że ma smak podobny do ryby 🙂 .Musiałam ją posolić. Dziękuje za przepis ,dałam dalej . Cytuj
adrijah Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 jak piszecie, że taka dobra to spróbuję :grin: Cytuj
adrijah Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zrobiłam ją drugi raz - na sylwestra. Pychotka :) Cytuj
Gość magdax Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 witam! mam małe pytanie co do sałatki :) Czy kurczaka nie należy niczym doprawiać w czasie gotowania? np. sól , pieprz do wody??? Cytuj
adrijah Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Ja nic nie dodawałam do wody. Ketchup i majonez są już dostatecznie doprawione i nie będzie czuć, że kurczak w sałatce jest niesłony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi